KUĆA SMRTI U VRŠCU: Ovo je dom porodice kojoj je, zbog batina, preminula tromesečna beba (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2020. u 16:16

VRŠAC, Ulica Petra Drapšina broj 42. Prizemni objekat, udaljen od puta, u sokaku nalik na brojne šorove po Vojvodini.

КУЋА СМРТИ У ВРШЦУ: Ово је дом породице којој је, због батина, преминула тромесечна беба (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

 Ova kuća sa belom fasadom nažalost je bila dom tromesečnog dečaka koga je, kako se sumnja, na smrt pretukao otac.

Beba je oreminula u petak, 7. avgusta, na Institutu za majku i dete u Beogradu od posledica teških telesnih povreda. Mališan je  primljen u bolniocu sa poremećajem svesti i svim drugim tegobama koje prate to stanje. Uprkos naporima lekara, podlegao je povredama nakon 40 dana teške borbe za život.

Sumnja se da mu je povrede naneo još 25. juna naneo otac M. T. (29). Dečak je tada imao svega mesec i po dana. On je je priveden istog dana, kada je, iz zasad nepoznatih razloga, pretukao bebu.

Taj slučaj nasilja u porodici nadležnim organima je prijavila majka nesrećnog mališana, a, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, pretpostavlja se da je dečačić više puta bio zlostavljan.

Rezultati obdukcije pokazuju da je smrt nastupila kao posledica batinanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina