FOTOGRAFIJE SA MESTA SAOBRAĆAJKE: Poginuo muškarac (38) iz Prokuplja u sudaru automobila i kamiona

NovostiOnline/D.Z.

27. 07. 2020. u 19:34

TRIDESETOSMOGODIŠNjI M.G. preminuo je u prokupačkoj opštoj bolnici od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, koja se danas popodne oko 17:20 dogodila u prokupačkom selu Bresničić nadomak manastira Svetih Arhangela u Kondželju.

ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА САОБРАЋАЈКЕ: Погинуо мушкарац (38) из Прокупља у судару аутомобила и камиона

Foto: Novosti

U ovoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila i kamion.

Kako saznajemo, u trenutku udesa povređen je samo M.G. koji se nalazio u jednom od dva automobila. U njegovom izvlačenju učestvovali su vatrogasci, jer je vozilo bilo smrskano.

- Nakon što mu je ukazana pomoć na lice mesta, povređeni M.G. je sa teškim telesnim povredama primljen u bolnicu, ali je tokom dijagnostike povreda preminuo- potvrđeno nam je u prokupačkoj bolnici.

Foto: D.Zečević

 

Inače, ovo je druga nesreća sa tragičnim posledicama u poslednja dva dana jer je juče popodne nedaleko od ovog puta nastradao L.K. (27) iz Prokuplja.

Nesreća se dogodila tako što je mladić koji je vozio motor udario u džip, koji je dolazio iz suprotbog pravca i prevrnuvši se nastradao na licu mesta.

Inače, na istom mestu pre nekoliko godina nastradala je trudnica, u sudaru dva automobila.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove