PREMEŠTALI VIŠE PUTA TELO DANKE ILIĆ? Policija ponovo pretražuje iste delove Zlota u potrazi za ubijenom devojčicom, a evo šta je razlog

Милица Шкорић
Milica Škorić

13. 04. 2024. u 08:10

U POTRAZI za telom Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih delova Zlota zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomerali više puta devojčicino telo.

ПРЕМЕШТАЛИ ВИШЕ ПУТА ТЕЛО ДАНКЕ ИЛИЋ? Полиција поново претражује исте делове Злота у потрази за убијеном девојчицом, а ево шта је разлог

Foto: Društvene mreže

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako mediji navode pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi delovi.

- To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomerao telo u nameri da ostane sakriveno - kaže izvor.

Podsetimo, policija proverava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Policija je, kako smo pisali, ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Desetine pogrešnih lokacija

Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.

Danku udarili kolima, pa je udavili i bacili na deponiju

Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za devojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni kada su otkrili šta su uradili.

Janković i Dragijević su, kako se sumnja, devojčicu najpre udarili službenim autom. Dragijević je zatim navodno devojčicu udavio, a onda su se rešili tela koje do sada nije pronađeno.

Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i sada pokojnog Dalibora Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji