OVI LJUDI SU POSLEDNJI VIDELI DANKU KAKO SE ŠETA BANJSKIM POLJEM: Majka zapazila ključni detalj

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 04. 2024. u 11:55

MALENA Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine. Za zločin su osumnjičeni radnici JKP "Vodovod" u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević koji se nalaze u pritvoru.

ОВИ ЉУДИ СУ ПОСЛЕДЊИ ВИДЕЛИ ДАНКУ КАКО СЕ ШЕТА БАЊСКИМ ПОЉЕМ: Мајка запазила кључни детаљ

Foto: Igor Mitrović/Privatna arhiva

Oni su priznali da su Danku udarili kolima "panda", da su je ubacili u gepek, a kada je došla svesti, onda je i udavili. Njeno telo bacili su na deponiju, ali se jedan od njih dva dana kasnije vratio i bacio na drugu lokaciju koje se, navodno, ne sećaju.

Trenutno krivicu svaljuju jedan na drugog.

Danka Ilić izašla je iz svog dvorišta na ulicu. Tri osobe su je videle.

Prvi svedok bila je komšinica. Ona je videla Danku kako se kreće kolovozom pre trenutka tragedije. Nažalost, komšinica nije gledala na sat, pa policija podatke koje je dobila od nje nije mogla da stavi u adekvatan vremenski okvir.

Nekoliko minuta kasnije Danku je uočilo dvoje ljudi, majka i sin, koji su tvrdili da se devojčica kretala istom ulicom, ali u suprotnom pravcu. Vremenska odrednica koju su dali poklapala se sa ostalim podacima istrage. Nepuna dva minuta nakon toga, naišao je otac koji je pitao Dejana i Srđana da li su videli Danku, što su oni, kao što već znamo, negirali.

To znači da su majka i sin videli tragično stradalu devojčicu samo nekoliko trenutaka pre nego što je stradala.

Podsetimo se, Danka Ilić (2) nestala je u Banjskom polju 26. marta.

U potragu za njom krenuli su porodica, prijatelji, komšije, ali i pripadnici policije, vatrogasne brigade i brojinih drugih službi. Pregledani su snimci nadzornih kamera sa 10 objekata u blizini.

Korišćena je i savremena oprema u vidu najmodernijih dronova i helikoptera koji su detaljno skenirali celo područje. Juče, 4. aprila, dvojica radnika JKP Vodovod Dejan i Srđan priznali su krivicu, ali telo još nije pronađeno.

BONUS VIDEO: DRON IZNAD DEPONIJE NA KOJOJ SE TRAŽI TELO DANKE - U toku pretraga terena

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)