ČURUŽANIN DOBIO PREKRŠAJNU PRIJAVU: Otkriven identitet napadača na sveštenika SPC u Novom Sadu

J. S. - Lj. P.

18. 03. 2024. u 15:52

POLICIJA u Novom Sadu utvrdila je identitet muškarca koji je 5.marta u novosadskom naselju Liman fizički napao B.M.sveštenika Srpske pravoslavne crkve prilikom obavljanja redovnih parohijskih dužnosti.

ЧУРУЖАНИН ДОБИО ПРЕКРШАЈНУ ПРИЈАВУ: Откривен идентитет нападача на свештеника СПЦ у Новом Саду

foto z.g.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, reč je o D.T.(55) iz Čuruga (Opština Žabalj) kome je zbog ovog događaja određena prekršajna prijava zbog vređanja, vršenja nasilja i pretnji upućenih svešteniku. Napadač je sproveden u Prekršajni sud.

Podsetimo, incident se dogodio samo nekoliko sati pošto su odbornici Skupštine Novog Sada usvajanjem Plana generalne regulacije područja „Štrand – Kabel“, odobrili i izgradnju hrama posvećenog Svetim mučenicima bačkim na Limanu, u neposrednoj blizini Kupališta Štrand gde su 1942.godine mađarski fašisti ubili i gurnuli u hladni Dunav 1.300 Srba,Jevreja i Roma.

Izgradnji hrama usprotivile su se LSV i nekoliko udruženja građana.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!