GRADONAČELNIK NOVOG SADA MILAN ĐURIĆ: Ne pamtimo ovakvu tragediju, apel nadležnima da se ispitaju sve okolnosti

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

02. 03. 2024. u 19:38

GRADONAČELNIK Milan Đurić se oglasio povodom nemilog događaja u Petrovaradinu, gde su u porodičnoj kući pronađena beživotna tela dece (1) I (3).

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛАН ЂУРИЋ: Не памтимо овакву трагедију, апел надлежнима да се испитају све околности

Foto: Printskrin Instagram/milandjuric77

-Kao čovek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu juče ugašena četiri mlada života od kojih su dva dečja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje reči koje bi u ovom trenutku bile adekvatne. Izražavam saučešće familiji,prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale porodice u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti.

Apelujem na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim događajem.

(Dnevnik.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!