ZA DEVET DANA IZBODENO 14 OSOBA, NJIH ČETVORO UMRLO OD RANA NANETIH NOŽEM: Crni niz u Srbiji ne prestaje

Милица Шкорић
Milica Škorić

26. 02. 2024. u 22:10

U POSLEDNjIH devet dana, 14 osoba je napadnuto nožem, a od toga je ubijeno četvoro. Gotovo u svakom slučaju, napadu je prethodila svađa, a napadači su bili ćerke, muževi, očevi, poznanici, ali i potpuno nasumične osobe.

ЗА ДЕВЕТ ДАНА ИЗБОДЕНО 14 ОСОБА, ЊИХ ЧЕТВОРО УМРЛО ОД РАНА НАНЕТИХ НОЖЕМ: Црни низ у Србији не престаје

Foto Novosti

Ćerka ubola oca

Beogradska policija je 17. februara uhapsila S. K. (33) iz Krnjače. Njoj su lisice na ruke stavljene jer je nakon svađe sa ocem Z. K. (57) istog fizički napala, a potom uzela nož i ubola ga u stomak.

Ubistvo u Ustaničkoj

Đorđe P. (32) je uhapšen zbog sumnje da je 17. februara u ranim jutarnjim satima, na uglu Grčića Milenka i Ustaničke ulice u Beogradu, nožem naneo teške telesne povrede Milanu Kneževiću koji je usled istih preminuo na licu mesta.

On je napao i V. S. koji je zadobio lake telesne povrede.

Milan K. je izboden u stomak i grudi.

U toku je potraga za saučesnikom ubice.

Ubistvo u Beočinu

Muškarac Branislav Radić (48) je uhapšen zbog sumnje da je 18. februara, oko 20 časova, u mestu Rakovac kod Beočina ubio bivšu suprugu Draganu (47) i njenu majku Nadu Četnik (75).

On ih je ubio nožem.

Kako prenose mediji, ubica je izdržavao uslovnu kaznu i živeo sa bivšom ženom i taštom.

Trojica maloletnika napadnuta u autobusu

Trojica maloletnika su, 19. februara, primljena u Tiršovu zbog sumnje da su pretučeni u autobusu na liniji broj 27.

Navodno, jedan mladić je imao posekotinu na ruci, drugi na licu i treći na glavi. Zbog toga, sumnja se da je napadač koristio nož.

Mladić povređen u tuči

Mladić (28) teže je povređen u tuči koja se dogodila 23. februara u Ulici Nine Kirsanove na Zvezdari.

On je povređen ispred restorana, a njega je više osoba šutiralo i jedan od njih ga je nožem ubo u nogu.

Devojka posekla dečka

Beogradska policija uhapsila je devojku (27) koja je osumnjičena da je nakon svađe u klubu posekla svog partnera.

Napad se dogodio u petak, 23. februara, u centru grada.

Izboden kuvar

Muškarac B. G. (46), inače kuvar u jednom restoranu na Novom Beogradu, 23. februara je u ranim jutarnjim satima primljen u Urgentni centar.

On je u Urgentni primljen sa ubodnom ranom na grudima.

Nije želeo da sarađuje sa policijom i u bolnicu se dovezao sam.

Kubanac izboden u Novom Pazaru

Kubanski bokser, Antonio Biset, član Bokserskog saveza Srbije, izboden je 24. februara u hotelskoj sobi u Novom Pazaru.

Sukob je navodno počeo ispred jedne benzinske pumpe, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojoj je boravio povređeni sportista. Četvorica napadača su koristila oštre predmete, najverovatnije nož.

Oni su uhapšeni, međutim, pušteni su da se brane sa slobode.

Ubijen reprezentativac, ranjen muškarac

Stefan Savić, srpski reprezentativac i MMA borac, brutalno je ubijen u noći između subote i nedelje na Dorćolu, a potraga za njegovim ubicama Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) i dalje traje. Policija je uputila hitan apel građanima da, ako ih vide, odmah prijave.

Dvojica za kojima se traga su fudbaleri.

Nadzorne kamere su snimile trenutak napada, a na snimku se vidi i mladić, Stefan M. koji je zadobio povrede a koji je pokušao da spase ubijenog Savića.

Izboden u pekari

Beogradska policija je uhapsila S. S. (28) i J. J. (28) zbog sumnje da su, 25. februara, u ranim jutarnjim satima, došli u sukob sa P. S. (22) nakon čega mu je S. S. nožem zadao ubodnu ranu u predelu rebara.

BONUS VIDEO: SNIMAK ZVERSKOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA - Mladića krvnički tuku i ubadaju nožem

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu