STENA OŠTETILA AUTOMOBIL KOD PRIJEPOLJA: Odroni prete vozačima

A. ROVČANIN

12. 02. 2024. u 12:49

SAMO pukom srećom u nedelju je izbegnuta tragedija, kada se stena i veća količina kamenja obrušila na magistralni put i oštetila automobil koji se u tom trenutku kretao saobraćajnicom.

СТЕНА ОШТЕТИЛА АУТОМОБИЛ КОД ПРИЈЕПОЉА: Одрони прете возачима

A.Rovčanin

Incident se dogodio nedaleko od Bistrice, na putu od Nove Varoši prema Prijepolju, kod tunela, kada je stena, usled odrona, pala na put i oštetila automobil koji je prolazio. Srećom, vozač je prošao bez povreda, ali je vozilo pretrpelo značajnu materijalnu štetu. Ovaj incident je podsetnik na opasnosti od odrona duž puteva, posebno u područjima gde su stene prisutne.

Jaka kiša koja je u nedelju padala na području Nove Varoši i Prijepolja, pokrenula je brojne odrone duž saobraćajnica u tom kraju. Naročito je kritična deonica od Kokinog Broda do Gostuna i graničnog prelaza sa Crnom Gorom.

Sitnog odrona bilo je i na putu od Bistrice prema Priboju.

Vozači u ovom delu zemlje već su duže vreme zabrinuti zbog učestalih odrona duž puteva. Dok se nadležni trude da održe saobraćajnice bezbednim, prirodni faktori poput padavina i erozije izazivaju česte odrone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost