OVO SU UBICA I ŽRTVA IZ ZRENJANINA: Mile zbog poruka u telefonu njegove supruge brutalno ubio Braneta (FOTO)

B. G.

24. 12. 2023. u 17:21

STANOVNIKE malog banatskog sela Perlez šokirao je zločin koji se odigrao u subotu uveče u porodičnoj kući četrdesetosmogodišnjeg Mileta Stojišića, koga svi znaju kao Bečejac, u Ulici Svetozara Markovića broj 9.

ОВО СУ УБИЦА И ЖРТВА ИЗ ЗРЕЊАНИНА: Миле због порука у телефону његове супруге брутално убио Бранета (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

On je prema nezvaničnim pričama, koje kruže selom, sa više uboda nožem, teško povredio šest godina starijeg Braneta Gavrilova, poznatijeg kao Petrov, kojeg je nakon ranjavanja automobilom odvezao do Doma zdravlja u obližnjem Titelu i navodno ga ostavio ispred, a ovaj je zbog krvarenja iz arterije na nozi, u vozilu Hitne pomoći, preminuo na putu ka novosadskom Kliničkom centru.

Mile Stojišić, Foto: Fejsbuk

Komšije navode da je razlog sukoba, inače dva uzorna i vredna poljoprivrednika, koji su svakodnevno bili zajedno, problem oko Miletove supruge Dragane, uz napomenu da su samo tako čuli.

Navodno je Mile pronašao neke poruke u telefonu svoje supruge, sa kojom ima petoro dece, a da su među sms porukama bile i one koje joj je slao Brane.

- Stanujem dve kuće dalje, čuo sam ciku i vrisku, verujte nisam smeo da izađem na ulicu, to je bilo u subotu između decet i deset uveče, kasnije je bilo puno policijskih kola - priča stariji meštanin Perleza, vidno uzbuđen.

- Mnogi ratovi u svetu vodili su se upravo zbog žena - uz kiseo osmeh dobacuje Perležanin starosedelac, uz napomenu da je Dragana zgodna i veoma vredna žena, sa je uz brigu oko petoro dece i unukama, deci od najstarije ćerke koja ima 26 godina i živi u blizini, brinula i o farmi sa 70 muznih krava.

ubijeni Petrov, Foto: Fejsbuk

- Ne znam stvarno, užasno je, pa oni su bili drugari, sarađivali oko poljoprivrede, obojca su ozbiljni domaćini, šta im je to trebalo - kaže sredovečni muškarac u lokalnom bircu u centru sela, ističući da je čuo da je navodno Mile pozvao Braneta kod njega u kuću, a onda ga nožem više puta ubo, između ostalog i u arteriju na nozi.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona