MAJKA UBIJENE EME KOBILJSKI: Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana

Novosti Onlajn

06. 05. 2023. u 08:33

U MASAKRU koji je Kosta K. počinio u sredu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijen je čuvar i osmoro đaka, a među njima je i nažalost i kćerka Dragana Kobiljskog, slavnog odbojkaša i odbojkaškog trenera koji je radio u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

МАЈКА УБИЈЕНЕ ЕМЕ КОБИЉСКИ: Молимо се за све наше анђеле и њиховог небеског чувара Драгана

Printscreen/Informer

Bračni par je nakon krvavog pira dolazio ispred škole gde je zajedno sa ostalim roditeljima i svima koje je tragedija potresla odao počast ubijenim đacima, dok se sada na društvenim mrežama oglasila i majka ubijene devojčice.

- Hvala mnogo svima  beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - napisala je neutešna majka na svom nalogu na Fejsbuku i tom prilikom označila i supruga Dragana, nakon čega je stotine ljudi izjavilo saučešće zbog gubitka.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. je u sredu ujutru ušao u školu sa dva pištolja i počeo je da puca. Prvo je ubio radnika obezbeđenja D.V. i osmoro đaka, dok je ranio još šestoro učenika i nastavnicu, nakon čega je pozvao policiju i prijavio zločin, a nema ko nije ostao bez reči posle ovakvog krvavog pira.

Dragan Kobiljski trenutno radi u rumunskom klubu Zalau koji se oglasio saopštenjem posle tragedije i pružio je podršku svom treneru koji je slomljen posle gubitka kćerke.

BONUS VIDEO: TUGUJE CELA SRBIJA - Suze, sveće i cveće za ubijene đake i čuvara OŠ „Vladislav Ribnikar“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)