ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA SA DEČAKOM KOJI JE UBIO DEVET OSOBA? Oglasila se advokatica osumnjičenog

Novosti online

03. 05. 2023. u 18:05

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu je ranije danas saopštilo da Kosta K. (14), koji je hicima iz pištolja danas usmrtio devet osoba u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ne podleže krivičnoj odgovornosti.

ШТА СЕ ТРЕНУТНО ДЕШАВА СА ДЕЧАКОМ КОЈИ ЈЕ УБИО ДЕВЕТ ОСОБА? Огласила се адвокатица осумњиченог

Foto Z. Jovanović

Advokatica osumnjičenog dečaka Irina Borović potvrdila je ovu informaciju, ali i otkriva od čega zavisi dalji tok slučaja.

- Sada bi trebalo da se urade toksikološke analize na VMA, nakon čega će sa njim obaviti razgovor predstavnik Centra za socijalni rad. Nakon toga, sa njim će razgovore obaviti i psiholog i psihijatar i od toga će zavise naredni koraci - kaže za Nova.rs Irina Borović.

Ona dodaje da je ocu dečaka određeno zadržavanje do 48 sati, te da će on biti saslušan u petak. Tada će se odlučivati i o tome da li će mu biti određen pritvor ili će biti pušten na slobodu.

Podsetimo, pucnjava se dogodila jutros oko 8 sati u školi na Vračaru.

Ubijeno je devet osoba, među kojima osmoro dece i čuvar.

Kako je ranije danas saopštio MUP, osumnjičeni učenik je duže vreme planirao zločin. U njegovom stanu pronađen je spisak sa učenicima koje je planirao da likvidira, kao i nacrt škole u kojoj se dogodio zločin.

BONUS VIDEO: TUŽAN PRIZOR NA VRAČARU: Sveće i cveće za tragično ubijene u školskom masakru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)