"ONA JE BLISTALA DOK SE ON RASPADAO" Ana Volš bila ugrožena u braku zbog Brajanovog skrivenog besa

Novosti onlajn

20. 01. 2023. u 22:42

DOKTORKA Robi Ludvig, američka psihoterapeutkinja specijalizovana za nasilje u porodici, izrazila je sumnju da je nestala Srpkinja Ana Volš "bila u nasilnoj vezi u kojoj je bila ugrožena".

ОНА ЈЕ БЛИСТАЛА ДОК СЕ ОН РАСПАДАО Ана Волш била угрожена у браку због Брајановог скривеног беса

Ana i Brajan, Foto Privatna arhiva

Ana Volš (39) vodi se kao nestala od Nove godine, dok je njen suprug - osuđivani prevarant Brajan Volš - optužen za obmanu istražitelja nakon što je 2. januara navodno lagao o tome gde se nalazi.

Ispostavilo se da je Ana Volš jednom već pozivala policiju u strahu da će je Brajan Volš ubiti nakon što je navodno pretio njoj i prijatelju. Pojavile su se i fotografije na kojima se vidi majka troje dece sa povredama lica, iako nema dokaza da je njen muž odgovoran.

U sudskom finansijskom sporu koji se vodio 2019. godine, porodični prijatelj je Brajana Volša opisao kao "sociopatu, ali i veoma besnu i ​​fizički nasilnu osobu".

Najnovija dešavanja navela su psihoterapeutkinju dr Robi Ludvig da dovede u pitanje bezbednost Ane Volš u domu koji je delila sa svojim mužem i trojicom sinova u Kohasetu u Masačusetsu.

Ona je takođe spekulisala da je Brajan Volš možda bio i "ljubomoran" i zaplašen uspešnom karijerom svoje žene, dok je sedeo kod kuće u kućnom pritvoru zbog umešanosti u ilegalnu prodaju umetničkih dela.

Ludvig je u ponedeljak uveče iznela svoje viđenje u video-uključenju u emisiju "NewsNation", i naglasila je da nije ranije upoznala par i nema nikakve veze sa trenutnom istragom ili potragom za Anom Volš.

Ona blistala dok se on raspadao

Dok se život Brajana Volša raspadao, Ana Volš radila je za vrhunsku kompaniju za nekretnine sa sedištem u Vašingtonu, putujući na posao tokom nedelje. Njen nestanak prijavile su zabrinute kolege 4. januara. Advokati Brajana Volša insistirali su da su pozvali policiju tek nakon što je njihov klijent prvi podigao uzbunu.

Ludvig je upitan o očiglednoj neravnoteži moći između para u pogledu njihovih karijera i finansija.

- Ako se Brajan osećao loše zbog sebe, jer finansijski nije dobro stajao, verovatno je sebe smatrao finansijskim gubitnikom - rekla je ona.

Ludvig je naglasila i da je to verovatno dodatno uticalo na njegovo mentalno stanje.

- Bio je pod velikim finansijskim pritiskom, što zaista povećava probleme sa mentalnim zdravljem. Dakle, povećava depresiju, anksioznost, nivoe besa, i u nekim slučajevima dovodi i do samoubistva. I pretpostavljam da je Brajan bio veoma ljubomoran na svoju ženu, i ljut na svoju ženu - priča doktorka.

Ona je dodala i da je moguće da je Brajan osećao i da je u opasnosti.

- Evo nekoga za koga je možda želeo da bude savršena žena i on se predstavio kao izuzetno uspešan biznismen, a onda se zadesio u kućnom pritvoru sa veoma lepom i veoma uspešnom ženom. Možda je osetio da je u opasnosti da će izgubiti i nju i sve ostalo a onda mu je ponos prevladao, a u pitanju je (navodno) nasilan muškarac - kaže Ludvig.

Magazin "Njuzvik" obratio se i policiji Kohaseta za komentar.

"NewsNation" je takođe emitovao i objavu Ane Volš na društvenim mrežama, ondono selfi zamišljenog pogleda koji je prikazuje sa ranom iznad oka. Napisala je: "Blagi potres mozga, modrica na kuku i posekotina… #ranjivost".

Nije bilo nagoveštaja da je njen muž odgovoran za navedene povrede.

- Činjenica da je Ana (navodno) bila u opasnosti pre nego što su se venčali kao i da je verovala da je u opasnosti da bude ubijena… zvuči kao da je bila u nasilnoj vezi u kojoj je bila ugrožena - dodala je Ludvig.

Ono što jeste sigurno to je da je Ana bila udata za muškarca sa kriminalnim dosijeom.- Bilo je očigledno da je udata za kriminalca. A jedno od obeležja nekoga ko je biznis-kriminalac jeste da njihova porodica ne želi da ima ništa sa njima i nemaju prijatelje. Zašto? Zato što su spalili sve svoje mostove... Finansijski zločini nisu jednaki ubistvu. Ali u nekim slučajevima, kada je osoba očajna, to se svakako može desiti - dodala je.

Na pitanje o tvrdnji Brajana Volša da nije zabrinut što se sa suprugom nije čuo nekoliko dana jer nije uvek zvala ako je bila zauzeta na poslu, novinarka Banfild rekla je da je teško poverovati da majka neće nazvati da proveri kako su joj sinovi koji imaju samo dve, četiri i šest godina, sa čim se složila i doktorka Ludvig.

- Pa, samo zvuči kao da se opravdava - rekla je.

Tvrdnje dolaze samo dan nakon što je bivši agent FBI rekao da su "nasilne tendencije" Brajana Volša postavile pitanja istražiteljima.

Volš se trenutno nalazi u pritvoru umesto kaucije od 500.000 dolara, a njegov sledeći sudski datum zakazan je za 9. februar nakon što je optužen da je obmanuo policajce koji su tražili njegovu ženu. Tvrdio je da je 2. januara izveo sina na sladoled, ali policija navodi da je uhvaćen na snimcima nadzora kako kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 400 dolara. Oni su takođe naveli da su u podrumu porodične kuće pronađeni oštećeni nož i tragovi krvi.

Istraga se nastavlja.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna