KO JE ANA VOLŠ? Detalji iz života mlade Beograđanke, čiji je nestanak digao na noge celu Ameriku i Srbiju

Novosti online

12. 01. 2023. u 12:07

NA prvi pogled na njene društvene mreže, Ana Volš (39) ima sve: lepotu, staloženost, inteligenciju, odličnu garderobu, odličan posao, prelepe kuće u Vašingtonu i Kohasetu, muža koji je zaljubljen i tri prelepa mala dečaka.

КО ЈЕ АНА ВОЛШ? Детаљи из живота младе Београђанке, чији је нестанак дигао на ноге целу Америку и Србију

Foto: Printskrin/Instgaram/anawalshe

Ana Volš, koja svoju ljubav prema visokim potpeticama i modi deli na društvenim mrežama jednako kao i ljubav prema porodici i poslu, često je objavljivala lične fotografije kako bi obaveštavala svoje pratioce koliko je daleko stigla u životu, kako lično, tako i profesionalno, od ranih dana odrastanja u rodnoj Srbiji.

Želja za uspehom, ispunjenje američkog sna, pali su u senku Aninim iznenadnim nestankom iz njenog doma za Novu godinu.

Njen suprug Brajan Volš (46) uhapšen je za ometanje istrage u vezi s njenim nestankom.

Oglasio se srpski konzulat

Anin slučaj izazvao je međunarodnu pažnju, a ljudi iz Srbije mole se za njen bezbedni povratak, navedeno je u saopštenju koje je u sredu objavio kozulat Srbije u Vašingtonu.

- Njen nestanak izazvao je veliku zabrinutost za srpsku zajednicu u SAD, kao i za ljude u domovini. Cela Srbija prati medijske izveštaje o Aninom nestanku i svi se zajedno molimo za njen bezbedni povratak, uprkos najnovijim mračniim saznanjima koja ukazuju suprotno.

Naša srca su uz njenu porodicu, a posebno uz njenu malu decu, koja zaslužuju da budu ponovo zajedno sa svojom majkom - saopštio je naš konzulat.

- Imali smo zadovoljstvo lično upoznati Anu. Posetila je konzulat Srbije u više navrata i pamtimo je kao divnu damu - saopštili su iz konzulata.

Profesija Ane Volš

Prema njenom LinkedIn profilu, diplomirala je francuski jezik i književnost na Univerzitetu u Beogradu.

Ana je rođena u Beogradu, u Srbiji, i ima dva dvojno državljanstvo, navode u konzulatu Srbije.

Foto: Fejsbuk/anawalshe

Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Ona je mlada i ambiciozna žena koja je sebi postavila najviše ciljeve na putu ka uspehu. Prema njenom profilu na LinkedIn-u vidi se koliko je napredovala.

Godine 2005. dolazi u SAD i počinje da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu, gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ljubavna priča Brajana i Ane

- Uvek ga je opisivala kao svog najboljeg prijatelja, bili su veoma, veoma bliski, ljubav na prvi pogled - rekla je njena drugarica Alisa Kirbi za Boston 25.

Venčali su se 2016, a Ana je na Instagram postovala slike sa venčanja. Na jednoj se vidi kako je Brajan ljubi u obraz dok Ana prosto blista u beloj venčanici s velom i bidermajerom u ruci.

Godine 2010. prihvata posao pomoćnika menadžera u hotelu Interkontinental u Vašingtonu, napredujući potom do visokih menadžerskih pozicija. Prebacuje se u isti hotel ali u Bostonu, a potom njena karijera napreduje još više.

Foto: Fejsbuk/anawalshe

Tekst potpisa

Na mrežama je kačila porodične, slike iz kancelarije s kolegama, ali i sa majkom prilikom svake posete Beogradu.

Njena drugarica Alisa ispričala je da je Ana sa Brajanom imala brojne svađe na temu kada će joj se konačno Brajan sa decom pridružiti u Vašingtonu.

- Kada ću konačno moći da budem sa svojom decom, Brajane, pitala ga je jer joj je to bio prioritet. Alisa je dodala i da ju je poslednji put videla dan pre nestanka. Bile su na večeri i otišle zajedno na ples.

- U poslednje vreme oboje su bili u stresnoj situaciji, bio je to napet Božić ali nijednog trenutka ničim mi nije pokazala da strahuje za svoj život ili da se oseća nebezbedno s njim u kući... Samo je govorila da želi stalno da bude sa svojom decom - ispričala je Kirbijeva i briznula u plač ne mogavši više da zadrži suze.

- To je strašno, nepojmljivo, to što se desilo, nije fer, nije fer što se to dogodilo - zaključila je ona.

(Boston25news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)