PIJAN UDARAO ŽENU,TASTA GAZIO, A SINA OMETENOG U RAZVOJU PREBIO: Porodično nasilje u Surčinu, nasilnik sutra pred tužilaštvom

Novosti onlajn

12. 12. 2022. u 10:15

U PORODIČNOJ kući u Surčinu dogodio se strašan slučaj porodičnog nasilja kada je pijani muškarac (72) u porodičnoj kući pretukao starca (96), suprugu (72) i sina (48).

ПИЈАН УДАРАО ЖЕНУ,ТАСТА ГАЗИО, А СИНА ОМЕТЕНОГ У РАЗВОЈУ ПРЕБИО: Породично насиље у Сурчину, насилник сутра пред тужилаштвом

Foto: Anspleš

S. B. (72), koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu, sina i tasta, biće saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, a svemu je prethodila svađa, kako pišu mediji. 

- On je bio vidno pijan. Prvo se posvađao sa ženom J. B. (72). Nju je udarao u glavu i telo. Njen otac, odnosno njegov tast P. K. (96) mu je tada rekao da prestane da je tuče, ali je on onda nasrnuo na njega. Oborio ga je na pod, a potom udarao rukama i nogama u lice i telo. Nogom ga je gazio po vratu i naneo mu teške povrede, imao je hematome, crvenilo i krv na licu. Posle je udario svog sina A. B. (48), koji je inače ometen u razvoju. Rascepao mu je usnu  - kaže izvor.

Povređeni su Hitne pomoći prevezeni u Zemunsku bolnicu na dalju dijagnostiku.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, i pisana prijava za nasilničko ponašanje. Inače, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava za porodično nasilje.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 11.12. osumnjičenom B. S. (72) zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna