PUCNJAVA AUTOMATSKIM PUŠKAMA U HORGOŠU: Naoružana grupa otvorila vatru (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2022. u 00:03

NA društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka na kojima se čuje pucnjava u Horgošu i vidi grupa naoružanih mladića koja šeta ulicama tog naselja nadomak granice sa Mađarskom.

ПУЦЊАВА АУТОМАТСКИМ ПУШКАМА У ХОРГОШУ: Наоружана група отворила ватру (ВИДЕО)

Foto: printskrin

Na prvom snimku vidi se grupa od petnaestak mladića koja trči ulicom i sve vreme puca na drugu grupu koja beži niz ulicu. Na drugom snimku - koji je zabeležila kamera sa jedne kuće - jasno se vidi nekoliko mladića sa kapuljačama koji prolaze ulicom sa automatskim oružjem u rukama.

U međuvremenu se pojavio i novi snimak incidenta na kome se vidi kolona ljudi koju predvodi muškarac sa kapuljačom koji nosi automatsku pušku u rukama. Deluje da se grupa u jednom trenutku razdvojila i da je deo krenuo na jednu, a ostatak na drugu stranu.

Lokalni mediji na mađarskom navode da su ulice Akakos i Kerteš zatvorene nakon pucnjave. Vest su za panonrtv.com potvrdili i lokalni funkcioneri.

Puškaranje se prema navodima portala magyarszo.rs moglo čuti širom sela.

Lokalni mediji navode da je u pitanju obračun migranata, ali za sada nema zvaničnih informacija.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM: Vučić - Albanci nikada nisu bili ostrašćeni kao sada