SILOVAO JE ROĐENI BRAT: Užasno otkriće o ženi kojoj je, kod Ibarske magistrale, muž od batina oštetio organe

E. H.

26. 10. 2022. u 18:19

DEVOJKU sa Čukarice S. A. koju je u avgustu brutalno pretukao nevenčani suprug Danijel R. (35), protiv kojeg je zbog toga podignuta optužnica, dva meseca kasnije, odnosno početkom oktobra, navodno je silovao rođeni brat B. A.

СИЛОВАО ЈЕ РОЂЕНИ БРАТ: Ужасно откриће о жени којој је, код Ибарске магистрале, муж од батина оштетио органе

Foto: D. Goll

On je zbog toga uhapšen i određen mu je pritvor. Sestru je, kako se sumnja, silovao 8. oktobra u blizini čukaričkog groblja.

Nakon što ju je vanbračni suprug surovo prebio u šumi pored Ibarske magistrale, S. A. je završila u Urgentnom centru, gde je operisana. Tad su joj izvađene žučna kesa i levi bubreg, konstatovani prelom rebra, oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica. Danijel R. je tada udarao pesnicama i šutirao nogama, gde god je stigao po telu i glavi, pošto je bio ljubomoran i sumnjao da ga ona vara.

B. A. je tada bio prisutan i navodno je pokušao da odbrani sestru, ali mu je, kako saznajemo, zet lupio dva šamara i rekao mu da će ga ubiti ako pokuša da pomogne sestri, pa se B. A. povukao i gledao kako Danijel prebija S. A. Zbog toga je Danijel optužen i za ugrožavanje sigurnosti B. A.

Pošto je devojka nakon operacija skoro mesec dana bila u bolnici, ona je u Drugom tužilaštvu dala iskaz tek u septembru. Njen brat je posle dva puta pozivan da dođe kao svedok-oštećeni, ali se nije pojavljivao, pa je dat nalog policiji da ga privede. Doveli su ga iz pritvora i on je u tužilaštvu ispričao da je u ćeliji zbog nasilja u porodici nad istom sestrom.

Svi oni inače su živeli u nehigijenskom naselju na Čukarici.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati