EKSKLUZIVNO: Snimak ubistva na Adi Huji - Relić upucao Miloša u glavu, dobio osam godina robije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2022. u 20:35

"VEČERNjE novosti" su došle u posed snimka nadzorne kamere na kom se vidi ubistvo mladića Miloša Stojanovića ispred restorana na Adi Huji, nakon dočeka Nove godine 1. januara 2019. godine.

ЕКСКЛУЗИВНО: Снимак убиства на Ади Хуји - Релић упуцао Милоша у главу, добио осам година робије (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Novosti/D. Milovanović

Zbog zločina je osuđen Aleksandar Relić na  kaznu od osam godina i 10 meseci zatvora. Sud je doneo odluku 19. oktobra.

Na snimku, koji traje 28 minuta, vidi se Miloš Stojanović (u beloj majici), kako izlazi iz restorana i dolazi do svog automobila (00:11 sekund snimka). On je u vozilo, u kom je spavala njegova devojka Marija Đurović, ušao na suvozačko mesto.

Desetak minuta kasnije menadžer restorana je doneo jakne Stojanoviću i njegovoj devojci.

Vozilu je tada prišao i Aleksandar Relić, koji se posle odlaska menadžera vratio do svog automobila i uzeo pištolj.

Na snimku se vidi kako nakon toga on dolazi do Stojanovića, koji je izašao iz vozila.

Stojanović je potom obišao automobil i seo na vozačevo mesto, dok ga je sve vreme u stopu pratio Relić, koji se potom kroz prozor naginje u vozilo i puca žrtvi u glavu. Zločin je zabeležen na 19 minutu i 19 sekundi snimka.

Stojanović seda u svoj automobil gde će ga samo par sekundi kasnije Relić upucati u glavu/Foto: Novosti

On se zatim vratio do suvozačkog mesta, i na snimku se vidi kako Đurovićeva, nakon Relićeve naredbe, izlazi iz automobila.

Nakon nekoliko minuta Relić je naredio devojci da uđe u njegov auto. Ona je na sudu tvridla da ju je ubica više puta vukao i čupao za kosu, što se može videti na 23:08 na snimku.

Relić vuče Mariju Đurović/Foto: Novosti

Đurovićeva je kasnije rekla da joj je Relić tada rekao da ode i uzme Miloševe telefone. To joj je pružilo priliku da pozove policiju. Na snimku se potom vidi Relić koji dolazi do nje i odvlači je u kola, koja su se udaljila.

Relić je osuđen na osam godina zatvora za ubistvo iz nehata. Za to delo je manja kazna nego za klasično ubistvo, koja iznosi do 15 godina robije.

On je oslobođen za otmicu devojke, pošto nije dokazano da je počinio to delo.

Aleksandar Relić se trenutno nalazi u bekstvu. Policija traga za njim zato što je osumnjičen da je učestvovao u incidentu koji se dogodio u noći između 20. i 21. oktobra, kada je pretučen Darko Lilić, sin bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića.

BONUS VIDEO: PATROLA "NOVOSTI" - Naši reporteri u smeni sa pripadnicima helikopterske jedinice MUP Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (22)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!