PRVA DAMA KAVČANA PROSLAVLJA UBISTVO VUKOTIĆA: Tamara Zvicer objavila snimak iz provoda i fotografiju Roganovića (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

09. 09. 2022. u 18:45

TAMARA Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, nakon što je juče saopšteno da je ubijen vođa škaljarskog klana, Jovan Vukotić, na društvenim mrežama objavila je snimak iz provoda gde uz reči pesme Miroslava Škora "Sude mi", proslavlja brutalno ubistvo Vukotića.

ПРВА ДАМА КАВЧАНА ПРОСЛАВЉА УБИСТВО ВУКОТИЋА: Тамара Звицер објавила снимак из провода и фотографију Рогановића (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: MUP RS/Detektiv info/Printscreen

- Sude mi, zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čuje se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

Tamara se nije zaustavila nakon ovog snimka, već je objavila kasno uveče i fotografiju navodnog pripadnika "kavačkog klana" Vladimira Roganovića, koji je ubijen u decembru 2018. godina u Beču.

Kako se tada sumnjalo, njegovo ubistvo je izazvalo gnev kod "kavčana" koji su odlučili da se "škaljarima" osvete na najbrutalniji mogući način.

Podsetimo, za Tamaru se prvi put čulo kada su na njenog supruga Radoja Zvicera u Ukrajini 2020. godine napadači pucali i kada je ona uspela da mu spasi život tako što je izletela i pucala na ubice dok je njen muž ležao na zemlji teško ranjen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)