OVO JE MAŠA, ŽENA UBIJENOG VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA: Spasila život Jovici Vukotiću - pa godinu i po dana niko nije znao gde je

Novosti onlajn

09. 09. 2022. u 17:26

MAŠA M. supruga ubijenog vođe škaljarskog klana Jovice Vukotića u žižu javnosti došla je u decembru 2019. godine kada mu je spasila život.

ОВО ЈЕ МАША, ЖЕНА УБИЈЕНОГ ВОЂЕ ШКАЉАРСКОГ КЛАНА: Спасила живот Јовици Вукотићу - па годину и по дана нико није знао где је

Foto: Društvene mreže

Ova Beograđanka, sa Vukotićem je pre manje od godinu dana dobila ćerkicu, a juče je svedočila ubistvu svog supruga, piše Blic.

Naime, Maša je sa Vukotićem i njihovom bebom bila u kolima, kada im je prišao motociklista i u vođu škaljaraca ispalio kišu metaka. Samo pukom srećom Maša i dete su prošle nepovređene.

Inače, Maša M. je 2019. godine prijavila policiji da su je muškarci, prerušeni u policijske uniforme presreli dok mu je išla u posetu, misleći da mu kao i obično donosi ručak u pritvor iz jednog beogradskog restorana.

Foto: Društvene mreže

Kako je prilikom prijave ispričala, ona je tada imala samo garderobu za Vukotića, koji je bio u ekstradicionom pritvoru, a nakon što su joj zatražili da provere šta se nalazi u paketu namenjenom Vukotiću, to joj je bilo sumnjivo, pa je odmah prijavila nadležnima i usledilo je hapšenje. Tada su, uhapšeni, Marko Drakula, Marjan Dimitrijevski, Nemanja Milutinović, kao i Nikola Jovanović, koji se dovode u vezu sa klanom Nikole Džonija Vušovića.

Prilikom hapšenja, u taksi vozilu u kojem su bili, navodno je pronađen cijanid koji su, kako se sumnja, hteli da mu stave u hranu koju svaki pritvorenik ima pravo da dobija od kuće ili iz restorana.

Foto: Printscreen

Optužnica za planiranje ovog ubistva vraćena je na dopunu odlukom Apelacionog suda, a naloženo je i ponovno saslušanje Maše M. Međutim, u terminu kada je ona trebalo da se pojavi pred sudom, u februaru prošle godine, Maše nigde nije bilo.

Vukotićev punomoćnik izjavio je da sa njom nisu u kontaktu i da ne zna da li će i kada doći pred tužioca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista