NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA JOVICE VUKOTIĆA: Likvidiran na motoru, sa njim bila i devojka

Novosti online

08. 09. 2022. u 22:08

VOĐA Škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić ubijen je na motoru u Istanbulu. Kako se saznaje, Vukotić je ubijen dok je bio na motoru sa devojkom M.M.

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ЈОВИЦЕ ВУКОТИЋА: Ликвидиран на мотору, са њим била и девојка

Foto: Printscreen

Devojka je navodno kako prenosi "Republika", Vukotićeva nevenčana supruga.

Podsećamo, Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu.

Vukotić je u Turskoj hapšen i u septembru 2018. godine kada je isporučen Srbiji. Njega je Viši sud u Beogradu bio pravosnažno osudio na 15 meseci zatvora zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša sa njegovom slikom.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) optuživalo ga je da je u novembru i decembru 2020. godine formirao kriminalnu organizaciju radi likvidacije vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Navodno, te likvidacije “naručio” je preko kriptovane Sky ECC aplikacije.

Foto: Printscreen

Rat škaljaraca i kavačana počeo je krajem 2014. godine kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina. Prva žrtva u ratu bio je Goran Radoman, blizak škaljarcima, nakon čije smrti su se nizala ubistva na obe strane.

U sukobu klanova ubijene su i najmanje četiri slučajne žrtve.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo