POLICIJA POTVRDILA PISANJE “NOVOSTI”: Hapšenje zbog velike pljačke kod Aleksandrovca, trojica osumnjičenih, jedan već bio u pritvoru

S. Babović

09. 06. 2022. u 22:27

POLICIJA U Kruševcu potvrdila je večeras ranije objavljena saznanja “Novosti” da su dva lica uhapšena danas zbog sumnje da su izvrpili tešku krađu kod Aleksandrovac.

ПОЛИЦИЈА ПОТВРДИЛА ПИСАЊЕ “НОВОСТИ”: Хапшење због велике пљачке код Александровца, тројица осумњичених, један већ био у притвору

Foto S. Babović

 Iza rešetaka su se našli B.P.(36)iz Kruševca i Trsteničanin S.M.(31),a sa njima je za krađu osumnjičen i G.N.(52)z Aleksandrovca, koji je,kako je potvrđeno, već u pritvoru zbog ranijih sumnji u slična krivična dela.

-Oni se sumnjiče da su u noći između 29. i 30. maja ove godine provalili u kuću sedamdesetjednogodišnje žene iz okoline Aleksandrovca, iz koje su ukrali zlatan nakit, lovačko oružje i veću količinu raznih predmeta, ukupne vrednosti oko 60.000 evra-saopštila je večeras kruševačka policija.

Foto S. Babović

Policija je potvrdila i da je pretresom stana G. N.(iz Laćisleda kod Aleksndrovca) pronađen deo ukradenih predmeta, dok je policija u stanu B.P.(iz Kapidžije kod Kruševca), pronašla lovačko oružje, kao i jednu automatsku pušku, tako da će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako su “Novosti” objavile, pljačka se dogodila u porodičnoj kući u selu Gornje Rataje kod Aleksandrovca,a osim nakita i oružja,iz kuće su ukradenni i satovi i parfemi. Osumnjičenima je u četvrtak popodne počela da teče mera zadržavanja do 48 sati i po isteku ove mere, očekuje se da budu saslušani pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Brusu,koje vodi istragu celog slučaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili