UHAPŠENA TROJICA ZBOG KRAĐE: Policija kod osumnjičenih pronašla plen vredan 60.000 evra

S. Babović

09. 06. 2022. u 21:04

OSNOVNO javno tužilaštvo u Brusu i pripadnici PU Kruševac i policijskih stanica Aleksandrovac i Trstenik rasvetlili su veliku krađu koja se u noći između 29.i 30.maja odigrala u Gornjem Rataju kod Aleksandrovca, saznaju “Novosti” iz više izvora.

УХАПШЕНА ТРОЈИЦА ЗБОГ КРАЂЕ: Полиција код осумњичених пронашла плен вредан 60.000 евра

D.N.

 Danas su uhapšeni S.M.(31)iz Trstenika i B.P.(36)iz Kapidžije kod Kruševca, dok je G.N. (52) iz Laćisleda kod Aleksandrovca takođe osumnjičen za tešku krađu, ali se već nalazio u pritvoru zbog sumnje u drugo krivično delo.

Kako saznajemo, trojka se sumnjiči da je iz porodične kuće u Gornjem Rataju uzela satove, nakit, lovačko oružje, ali i parfeme i druge razne predmete čija se vrednost procenjuje na najmanje 60.000 evra!

-Veći deo ukradenih predmeta među kojima je i oružje, pronađen je prilikom pretresa B.P, odnosno G.N -navodi izvor “Novosti”.-Sva trojica se sumnjiče za tešku krađu, dok se B.P. sumnjiči i za neovlašćenu prozvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i ekplozivnih sredstava.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja do 48 sati i po isteku ove mere, očekuje se da budu saslušani pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Brusu,koje vodi istragu celog slučaja.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za otmicu Beranca u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)