STRPALI GA U KOLA, PA UBADALI NOŽEM: Saslušan mladić koji je napadnut u Zemunu

V.N.

26. 05. 2022. u 21:15

BEOGRAĐANIN R. D. (20) napadnut je, pretučen i izboden nožem sinoć pola sata posle ponoći u Zemunu. On je policiji rekao da ne zna ko je nasrnuo na njega i da su napadači bili maskirani. Nije želeo da priča o mogućem motivu napada.

СТРПАЛИ ГА У КОЛА, ПА УБАДАЛИ НОЖЕМ: Саслушан младић који је нападнут у Земуну

D.N.

Na saslušanju je kazao da mu je bila pripremljena "sačekuša" u blizini stana gde živi. Vraćao se noću kući pešice i na početku ulice u kojoj stanuje presrela su ga dvojica muškaraca.


- Imali su crne maske i kačkete. Počeli su da me udaraju u glavu i telo i onda su me uvukli u kola. Tu su me tri puta uboli nožem u butine. Dok sam vrištao i otimao se, skinuli su mi šorc, u kojem su mi bili novčanik i telefon. Uspeo sam da se otmem i nekako iskočim kroz prozor. Sav krvav sam utrčao u prvu kuću koju sam video i molio za pomoć, a žena koja tu živi, zvala je policiju i Hitnu - ispričao je napadnuti mladić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)