PRITVOR ČETVORICI ZBOG KRVAVE TUČE U PRIJEPOLJU: Dvojica puštena da se brane sa slobode, Tužilaštvo najavilo žalbu

A.Rovčanin

30. 03. 2022. u 15:31

ZBOG postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, postupajući sudija Osnovnog suda u Prijepolju odredio je pritvor do 30 dana za četiri lica V. Š. (1968), S. Š. (1992), N. Š. (1993), D. B. (1991) koja su učestvovala u tuči, koja se dogodila u noći između subote i nedelje ispred jednog od prijepoljskih lokala, dok su Đ. P. (2002) i V. P. (2003), pušteni da se brane sa slobode, iako je tužilaštvo tražilo da se i njima odredi pritvor.

ПРИТВОР ЧЕТВОРИЦИ ЗБОГ КРВАВЕ ТУЧЕ У ПРИЈЕПОЉУ: Двојица пуштена да се бране са слободе, Тужилаштво најавило жалбу

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Zbog ovake odluke suda, i puštanja dva lica da se brane sa slobode tužalaštvo je uložolo žalbu, saznaju “Novosti”.

Kako se sumnja, verbalni sukob prvo je izbio oko ponoći u ugostiteljskom objektu između V.P. i jednog maloletnog lica, a nakon toga usledila je tuča je ispred lokala. Snimak, brutalne tuče ispred objekta, u kojoj je jedno lice zadobilo teške telesne povrede a petorica lake obišao je Srbiju i uznemirio javnost.

Hitrom reakcijom policije i tužilaštva svim vinovnicima tuče određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, koje je zahtevalo pritvor do 30 dana protiv svih lica, međutim postupajući sudija dve osobe pustio je da se brane sa slobode, dok je četvorici odredio pritvor do 30 dana.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere