TATJANU LJUBIO, PA JE UBIO: Zločin kod Svijanca po svemu sudeći "skrivila" rakija - Dragan nije pio 20 godina!

Z. GLIGORIJEVIĆ

09. 01. 2022. u 07:32

DRAGAN Todorović Šine (68) iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je na Badnje veče lovačkom puškom ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić (61), a potom pobegao u garažu i nožem sebi naneo teške telesne povrede, oporavlja se u Kliničkom centru u Kragujevcu.

ТАТЈАНУ ЉУБИО, ПА ЈЕ УБИО: Злочин код Свијанца по свему судећи скривила ракија - Драган није пио 20 година!

Foto Novosti

Motiv zbog kog je to učinio još uvek nije poznat. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, njih dvoje su proslavljali Badnje veče prema srpskoj tradiciji i sve su snimili mobilnim telefonom.

- Snimak je toliko lep, da niko ne može da veruje da je posle tako lepih trenutaka Dragan mogao da ubije Tatjanu. Možda bi im i neki režeseri pozavideli na onom što su snimili.

Oni su se smejali, Dragan je Tatjani ljubio ruku, spremali su česnicu i pečeno prase, nazdravljali vrućom rakijom. Jedino je rakija mogla da bude "kriva" za taj zločin, jer Dragan nije pio poslednjih 20 godina, od kada je autom ubio Peru Antića - kaže za "Novosti" meštanin Kušiljeva koji je želeo da ostane anoniman.

Dragan je, podsetimo, na Badnje veče lovačkom puškom ubio nevenčanu suprugu Tatjanu, a potom otišao u garažu, u kojoj je sebi nožem naneo tri teške povrede i u kojoj ga je policija pronašla.

Dragan Todorović, Foto Fejsbuk

Komšije dodaju da je Tatjana kod Dragana došla krajem 2020. godine, a da je njegova prva supruga Zorica preminula godinu dana ranije. Napustila ga je krajem jula prošle godine, jer se zbog nečega nisu slagali. Tatjana je otišla u Beograd i tamo se zaposlila. Ali, kako su i dalje kontaktirali telefonom, ona se vratila oktobra prošle godine.

- Dragan je bio veoma pošten i dobar čovek. Družili smo se godinama, a otkako se sa Zoricom iz Austrije vratio pre desetak godina, bili smo nerazdvojni. Nije bio agresivan, bio je veoma društven, a poslednje dve decenije nije pio ništa osim kisele vode. Sa Tatjanom je kod mene bio pred Novu godinu. Ništa nije ukazivalo na ljubomoru, niti bilo kakvu netrpeljivost. Plakao sam kad sam čuo šta se dogodilo. Dragan je bio mučenik pre nego što je sa Zoricom otišao u Austriju, jer je radio kao moler. Taman se skućio, majci Veri i pokojnoj supruzi uradio je spomenike od mermera - priča za naš list Slaviša Ružić iz Kušiljeva, koji je još uvek u šoku zbog nemilog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024