MAJIN UBICA OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Muratovo telo pronašao brat - novi detalji slučaja koji je uznemirio Srbiju

N. K.

14. 11. 2021. u 21:00

TUTINAC Murat Pepić (55), osumnjičen da je ubio Kraljevčanku Maju Odalović (35), čije je beživotno telo pronađeno u četvrtak po podne u Ibru, nedaleko od Ribarića, izvršio je samoubistvo vešanjem, potvrđeno je "Večernjim novostima".

МАЈИН УБИЦА ОСТАВИО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Муратово тело пронашао брат - нови детаљи случаја који је узнемирио Србију

Foto: Facebook printscreen

Njegovo telo pronašao je brat, u napuštenoj ujakovoj kući na obodu sela Vrba, nekoliko kilometara od Drage u kojoj je Pepić živeo, a dvadesetak kilometara od mesta na kojem je nađeno Majino telo.

Policija i nadležni tužilac izvršili su uviđaj u kući, a tom prilikom, prema nezvaničnim informacijama, nije pronađen malokalibarski pištolj kojim je ubio Maju.

Još uvek nije poznato kada je Murat sebi oduzeo život.

Tokom istrage otkriveno je da je Murat u sredu po podne automobilom otišao do Vrbe kod Kraljeva gde je, navodno, Maju naterao da uđe u vozilo, a potom je nakon rasprave i svađe ubio pucajući joj u glavu.

- Viknuo joj je "ulazi u kola, ubiću te". Bilo je oko 18 časova, nakon toga je više nisam video. Bila je divna žena, borila se kao samohrana majka da obezbedi sve svom detetu, pomagala nam je svima u selu - rekao je jedan od komšija.

Majino telo, vozeći preko 100 kilometara, bacio je tokom noći u reku Ibar, nedaleko od mesta poznatog kao Bejtov vir, gde ga je u četvrtak po podne našao ribar koji je obavestio policiju.

Na obali su bili tragovi krvi i delovi Majine odeće, a policija je u garaži Muratove kuće zatekla parkiran njegov "golf 4" u kojem su pronađeni čaura i ostali materijalni dokazi koji su prosleđeni na forenzičku analizu.

Murat i Maja su, prema rečima njihovih poznanika, izvesno vreme bili u emotivnom odnosu koji je često bio praćen posesivnim ispadima ljubomore 20 godina starijeg Tutinca.

Navodno ju je letos i pretukao na primorju, ali su i pored toga ostali u kontaktu. Oboje iza sebe imaju po jedan propao brak i decu.

Pismo namenio porodici

U KUĆI u selu Vrba u kojoj se Murat obesio pronađeno je i njegovo oproštajno pismo. U njemu, kako smo saznali od daljih rođaka Pepića, nije napisao ništa o svom odnosu sa Majom i ubistvu, već se samo oprostio od svoje porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)