SIN ĆE SAD DA NOSI NJEGOV TERET: Komšija progovorio o Majinom ubici - Bolje da je glavu izgubio, nego što je ovo uradio

Novosti online

13. 11. 2021. u 19:50

PREDSEDNIK MZ Draga kod Tutuna Mušina Tahir progovorio je o zverskom činu meštanina Murata Pepića(55).

СИН ЋЕ САД ДА НОСИ ЊЕГОВ ТЕРЕТ: Комшија проговорио о Мајином убици - Боље да је главу изгубио, него што је ово урадио

Mesto gde je pronađeno beživotno telo žene / Foto N. Kočović

Za njim je policija tragala zbog ubistva Maje Odalović iz okoline Kraljeva koja je rodom sa Kosova, a on je nađen mrtav u napuštenoj kući u selu Vrba, dvadesetak kilometara od mesta gde je pronađeno telo ubijene žene.

- Zatečen sam kao čovek i kao meštanin sela Draga vešću od juče. Strašna je vest da je Murat Pepić uradio takvu stvar i da je zločinac. Bolje bih podneo da sam čuo da se satro negde ili kako god izgubio glavu i život nego što je to uradio. Celo selo je u šoku i treba da plati za zloćin. Obrukao je sve nas, a ne samo svoju porodicu - kaže Tahir.

O Muratu prvi čovek u selu kaže da je bio čudak i nestalan, da nisu imali česte kontakte, ali njegovog sina hvali.

- Čudnovat je to bio čovek. Živeo je i u Nemačkoj, a ima sina iz prvog braka koji je dobar momak. Žao mi njega što će da nosi teret takvog oca - ispričao je Tahir vidno razočaran.

Policija ga pre 20 godina isprebijala zbog stalnih ekcesa

Murat Pepić je u novogodisnjoj noći 2001. godine isprebijan kada se sukobio sa policajcima usled pijanstva i tuče u lokalu. Međutim on kasnije vodio spor sa policijom zbog toga pravdajuci se da su na njega sluzbena lica imala pik jos dok je sa bratom držao kafanu u Tutinu, kao da se zbog toga devedesetih odselio u Nemačku.

BONUS VIDEO - HIT SNIMAK IZ BEOGRADA: Devojka zarobljena u ljuljašci, vatrogasci je oslobađali

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!