UBIO BABU NAKON ŽUČNE SVAĐE: Komšije čule kako Veljko ponavlja „Zovite policiju“

G. Ćirović

14. 10. 2021. u 13:43

U SELU Godačica, nedaleko od Kraljeva, u sredu po podne Veljko N. (18) sekirom je ubio svoju babu Vericu Nedeljković (67).

УБИО БАБУ НАКОН ЖУЧНЕ СВАЂЕ: Комшије чуле како Вељко понавља „Зовите полицију“

Foto: Goran Šljivić

Ovaj svirepi zločin dogodio se u prizemlju porodične kuće, u delu u kojem je stanovala baka Verica, dok je u drugom delu živeo Veljko sa svojom starijom sestrom. Posle kraće, ali žučne i žestoke svađe, kako pričaju komšije, unuk je izašao u dvorište, uzeo sekiru, vratio se u kuću i svojoj babi naneo nekoliko snažnih udaraca.

Komšije Nedeljkovićevih iz ovog mirnog sela u šoku i neverici prepričavaju porodičnu tragediju koja ih je sve potresla.


- Čula se baš glasna svađa iz njihovog dvorišta i kuće. Mislim da se potom začuo i vrisak. Izašli smo pred dvorište, a onda smo videli Veljka na ulici kako ponavlja „Zovite policiju, zovite policiju...“. Nismo u prvi mah shvatili šta se dogodilo, pomislili smo da je to opet jedna od uobičajenih svađa – priča jedan od prvih komšija. - Veljko nije pravio probleme, ali nije se družio sa ovdašnjim vršnjacima, retko je izlazio. Bio je nekako čudan i povučen, ali daleko od toga da je neko mogao i da pomisli da će ovako nešto da uradi. E, sada šta je tu je, oduzeo je jedan, a svoj život upropastio…

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)