KRAJ DRAME U LASTINOM AUTOBUSU: Nemačka policija uhapsila Fahrudina Kahrovića zbog napada na putnike (FOTO)

Z.U.

21. 09. 2021. u 22:21

NA međunarodnoj autobuskoj liniji “Laste” Dortmund-Beograd, na delu puta između Nirnberga i Inglostada, došlo je do incidenta, kada je državljanin Srbije Fahrudin Kahrović ušao u autobus u Frankfurtu i fizički napao druga dva putnika. Zahvaljujući koordinaciji BIA i nemačkih službi bezbednosti napadač je uhapšen.

КРАЈ ДРАМЕ У ЛАСТИНОМ АУТОБУСУ: Немачка полиција ухапсила Фахрудина Кахровића због напада на путнике (ФОТО)

Foto: Printskrin Bild.de

Kako su "Novosti" Fahrudin je ubrzo savladan od strane vozača i drugih putnika, ali je ostao u autobusu sa vozačima, dok su putnici uspeli da napuste autobus.

Foto: Printskrin Bild.de

 



Vozači tvrde da je Kahrović rekao da je dobio poruku od Alaha da mora da napadne putnike, jer će u suprotnom on biti napadnut.


Nemačka policija je u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom bila u kontaktu sa jednim od vozača, koji su bili zatvoreni u autobusu sa napadačem.

Foto: Printskrin Bild.de

 



Posle akcije tima za pregovore nemačke policije, usledila je intervencija specijalnih policijskih snaga koje su uhapsile napadača, objavili su nemački mediji.


Niko nije povređen tokom talačke krize i akcije policije, navode nemački mediji.

Autobus se kretao za Minhen.


Nemački „Bild“ objavio je da se su se pre hapšenja čule tri detonacije, a policijski helikopter je nadletao mesto incidenta.


Saobraćaj na auto-putu A9 bio je u potpunosti zatvoren nekoliko sati, za vreme talačke krize i policijske akcije.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)