OVDE SU VELJA NEVOLJA I MILJKOVIĆ NAMAMILI LAZARA VUKIĆEVIĆA: Čekao ih na lokaciji sa koje je odveden u "mesaru" u Ritopeku (FOTO)

Novosti onlajn

22. 07. 2021. u 20:42

NA SNIMKU koji se danas pojavio, a na kome se čuje kako Velja Nevolja i Marko Miljković sa svojim saradnicima namamljuju Lazara Vukićevića u kuću u Ritopeku, kao adresa na kojoj je organizovan sastanak sa Vukićevićem pominje se Radnička 32.

ОВДЕ СУ ВЕЉА НЕВОЉА И МИЉКОВИЋ НАМАМИЛИ ЛАЗАРА ВУКИЋЕВИЋА: Чекао их на локацији са које је одведен у месару у Ритопеку (ФОТО)

Foto: M.Anđela

Naime, pri kraju audio zapisa, saradnici Velje Nevolje dogovaraju da adresa na kojoj će namamiti Vukićevića bude Radnička 32. 

Foto: M.Anđela

- Radnička 32, u 8 i 30 tamo. Sve smo pripremili, pokazao sam Tajsonu put, kuda dolazi i kuda posle treba da ide, samo čekamo vreme da se postigne i da dođe, i onda lagano u mesaru - kaže jedan od glasova na snimku. 

Foto: M.Anđela

Podsetimo, na audio zapisu se jasno čuje kako Belivuk sa saradnicima planira Vukićevićevu otmicu i najmonstruozniju likvidaciju.

Do detalja je objašnjen plan na koji način će Vukićevića dovesti do vikendice smrti u Ritopeku.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Vukićević je jedna od žrtava ovog ozloglašenog klana koja je najmonstruoznije mučena, unakažena i zverski ubijena.

Snimak poslušajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života