ZORANU IZ PROKUPLJA SE BORE ZA ŽIVOT: Poznato stanje povređenih nakon stravičnog zločina

Novosti online

17. 06. 2021. u 09:42

ŽENA I.R. (44), na koju je jutros ispred zgrade opštine u Prokuplju pucao nevenčani suprug Zoran B. (53) primljena je u Urgentni centar UKC Niš sa više rana i trenutno je u stabilnom stanju, dok je njen napadač, koji je takođe transportovan za Niš, životno ugrožen.

ЗОРАНУ ИЗ ПРОКУПЉА СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Познато стање повређених након стравичног злочина

Foto: D. Dozet

- Pacijentkinja ima povrede pluća i grudnog koša i krvarenje u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, nakon čega će biti zadržana na dalje lečenje u UKC Niš. Svesna je, na kiseoniku i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Muškarac Zoran B. (53) primljen je u Urgentni centar UKC Niš sa prostrelnom povredom glave. Izolovana mu je povreda mozga. Bez svesti je, intubiran u jedinici intezivne nege. U životnoj opasnosti je, navode u Univezitetsko kliničkom centru u Nišu.

Napad se dogodio ispred zgrade opštine u Prokuplju, gde I. R. Radi. Sumnja se da je Z. B. čekao ženu da dođe na posao i onda pokušao da je ubije nakon čega je pucao u sebe.

Prema nezvaničnim saznanjima motiv za pokušaj ubistva je taj što Zoran godinama nije plaćao alimentaciju za dvoje dece adok mu je pre neki dan pristiglo sudsko rešenje.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)