NE ZNAMO DA LI GA JE UBIO: Otac Aleksandra Vučićevića u šoku posle dvostruke tragedije u Novom Sadu

J. S.

07. 06. 2021. u 21:05

DANI, a možda i nedelje, proći će pre nego što se odgonetne da li je i sa kojim motivom naš sin ubio svog rođaka, a zatim sebi presudio rezanjem vena. Mi ništa još ne znamo pouzdano. Polažemo nade u policiju i istragu da nam razjasne ovu dvostruku tešku tugu koja je iznenada zadesila našu familiju. Obojica su bila još mladi, prerano nam odoše.

НЕ ЗНАМО ДА ЛИ ГА ЈЕ УБИО: Отац Александра Вучићевића у шоку после двоструке трагедије у Новом Саду

Aleksandar Vučićević i Milan Busija / Foto Privatna arhiva

Samo ovoliko smogao je snage da nam na kapiji porodične kuće kaže dvostrukom nesrećom utučen stariji čovek u crnini, otac Aleksandra Vučićevića (39), čije telo je pronađeno 3. jula na novosadskom vikend naselju Kamenjar, u automobilu zaključanom iznutra. Kada su vatrogasci otvorili auto i izvukli telo, ugledali su krvavu unutrašnjost vozila i posekotine na njegovoj ruci. Pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo.

U naredna dva dana nije se ni naslućivalo da se ova crna priča prepliće sa još jednom, takođe tragičnom. U subotu uveče, Aleksandrov brat obavestio je policiju da im jedan rođak s kojim je Aleksandar bio blizak, uopšte ne odgovara na pozive.

Policija je u Ulici Mileve Marić u improvizovanom prebivalištu koji je nekada bio bife, otkrila beživotno telo tog rođaka. Imao je nekoliko ubodnih rana, načinjenih najverovatnije nožem. Reč je o Milanu Busiji (42). On i Aleksandar su navodno već neko vreme tu zajedno živeli. Pretpostavka je da je Aleksandar usmrtio rođaka, a zatim presudio sebi na Kamenjaru.

MILAN GA PRIMIO POD SVOJ KROV

KAKO nam potvrđuju poznanici i prijatelji ubijenog Milana Busije, on i Aleksandar Vučićević bili su braća od tetke. Milan je Aleksandra, vele, primio da stanuje kod njega u adaptiranom lokalu u Ulici Mileve Marić "kada su ga drugi odbacili".

- Milan je bio dobar dečko. Istina, ranije, kao mlađi, konzumirao je narkotike, ali mislim da je to ostalo iza njega. Uvek je imao novca, pošto mu majka živi u inostranstvu. Rado je pomagao drugima - kaže naš sagovornik.

SAHRANA

ALEKSANDAR V. će u utorak biti sahranjen na novosadskom groblju. Telo M. B. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva poslato na obdukciju. Taj izveštaj, kako se očekuje, trebalo bi da barem delimično rasvetli ovu dvostruku misteriju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!