VEZAO ŽENU, PA GURNUO KOLA NIZ LITICU: Vlasotinčaninu osumnjičenom za pokušaj ubistva supruge određen pritvor

I. M.

01. 06. 2021. u 19:26

NA PREDLOG Višeg javnog tužilaštva G. G., iz vlasotinačkog sela Lipovica, Viši sud u Leskovcu odredio je pritvor u trajanju od 30 dana.

ВЕЗАО ЖЕНУ, ПА ГУРНУО КОЛА НИЗ ЛИТИЦУ: Власотинчанину осумњиченом за покушај убиства супруге одређен притвор

Arhiva

U leskovačkom Višem javnom tužilaštvu nam je saopšteno da je G. G. saslušan u subotu zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, te je nakon toga predloženo da osumnjičenom bude određen pritvor.

On se, prema nezvaničnim informacijama, tereti jer je, prošlog četvrtka u popodnevnim satima, zaustavio vozilo u kome je bio sa suprugom V. G. Uprkos njenom otporu, vezao joj je ruke i pojas oko tela. Potom je izašao iz automobila i gurnuo ga niz padinu.

Nesrećna žena je navodno uspela da okrene volan, pa je auto otišao u desno i zaustavio se tako što je udario u drvo kraj puta. V. G je pukom srećom zadobila lakše telesne povrede, pa je iz bolnice ubrzo otpuštena na kućno lečenje.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva je, prema rečima komšija, pobegao sa lica mesta da bi nakon toga sekirom, u svom porodičnom domaćinstvu, polomio sinovljev automobil i njihov traktor. Ovaj nesvakidašnji incident je posledica poremećenih porodičnih odnosa koji, kako pričaju u selu, traju duže vreme. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju