DOKAZI JOŠ "BEŽE" OD POLICIJE: Deset meseci posle svirepe likvidacije supružnika

J. Stojković

28. 05. 2021. u 08:41

UBISTVO Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji već deset meseci zadaje glavobolje istražiteljima, koji pokušavaju da reše misteriju likvidacije nevenčanih supružnika, ubijenih na svirep način ispred njihovog porodičnog doma.

ДОКАЗИ ЈОШ БЕЖЕ ОД ПОЛИЦИЈЕ: Десет месеци после свирепе ликвидације супружника

Foto: J. S.

Ubica je u Slavoljuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je Brankici pucao u leđa. Poluobnažena tela supružnika pronašao je Brankičin otac, koji je tog 20. jula ujutro došao da vidi zašto ćerka nije došla na posao.

Kako "Novosti" saznaju, u Višem javnom tužilaštvu naložene su brojne radnje koje bi trebalo da omoguće prikupljanje dokaza, ali zasada nema indicija da je policija blizu razrešenja ovog misterioznog zločina.

- Pregledane su sigurnosne kamere u delu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mestu ubistva. Razgovarano je sa mnogim meštanima i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji, gde je u vikendici živeo bračni par. Urađeno je i nekoliko pretresa i veštačenja. Ali, i dalje nema naznaka ko bi mogao da bude ubica. To, međutim, ne znači da ne postoji krug ljudi za koje se na neki način smatra da su umešani u ovaj zločin, ali nema dovoljno dokaza - kaže, za "Novosti", izvor iz vranjske policije.

Fokus istrage baziran je na eventualne neprijatelje ubijenog Mladenovića, jer u ovoj fazi istrage sve ukazuje na to da je on bio meta, a da je Brankica stradala kao jedini svedok ovog zločina.

Slavoljub Mladenović i Brankica Anđelković

Slavoljub i Brankica

Stanovnici Vranjske Banje kažu da ne pamte ovakav zločin. Malo turističko mesto još je uznemireno zbog činjenice da policija nije na tragu ubice. Po Banji se pričaju dve verzije događaja. Prema jednoj, otac ubijene Biljane je ukazao na neke ljude iz zetovljevog okruženja, dok prema drugoj verziji, kako se priča, u pitanju su profesionalci koji su za nekoga obavili ubistvo.

BRANKICA VODILA POVUČEN ŽIVOT

ZA Slavoljuba se vezuju neke radnje poput zelenašenja, koje mogu ukazivati na to da je imao neprijatelje, dok je Brankica sa druge strane vodila tih i povučen život, radila u lokalnoj fabrici gde je važila za dobru radnicu i dragu koleginicu - navodi izvor iz policijske istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)