OSUĐEN MLADIĆ IZ BEOGRADA: Tri godine zatvora zbog kilograma „spida“

D.N.

30. 03. 2021. u 11:00

VIŠI sud u Požarevcu osudio je pravosnažno Stefana Čajića (26) iz Beograda na tri godine zatvora, zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

ОСУЂЕН МЛАДИЋ ИЗ БЕОГРАДА: Три године затвора због килограма „спида“

Foto: D. N.

Presuda je doneta na predlog višeg javnog tužioca, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, pa je zbog toga ona pravosnažna i na nju ne postoji pravo žalbe. Optuženi se teretio da je 28. decembra prošle godine preuzeo kilogram droge „spid“, koju je odneo u Beograd i predao je NN licu. Nakon toga je uhapšen i saslušan, pri čemu je priznao delo za koje se tereti. Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i mera obaveznog lečenja od narkomanije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar