NA SUĐENJU GRUPI VELJKA BELIVUKA I MARKA MILJKOVIĆA PRESLUŠAVANI PRESRETNUTI RAZGOVORI: Ostao bez robe i bez para

Z. Uskoković

13. 02. 2024. u 12:47

U NASTAVKU suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića juče je u Specijalnom sudu u Beogradu, pored ostalog,pušten presretnuti razgovor između okrivljenog Nišlije Marka Andrića, Dušana Mančića Cvikija i nepoznate osobe.

НА СУЂЕЊУ ГРУПИ ВЕЉКА БЕЛИВУКА И МАРКА МИЉКОВИЋА ПРЕСЛУШАВАНИ ПРЕСРЕТНУТИ РАЗГОВОРИ: Остао без робе и без пара

Foto: M. Anđela

 Mančić je ranije osuđivan zbog trgovine narkoticima, a tokom razgovora pominje se i osoba sa nadimkom Deda, koja se, takođe, dovodi u vezu sa drogom.

U najvećoj sudnici Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, čulo se kako Andrić kaže Mančiću da stiže u glavni grad i da treba da se sastane sa Dedom. Puštena je i komunikacija iz koje se zaključuje da je Nišlija stigao u Beograd i da je poneo novac. Interesantno je i da se u jednom, tajno snimljenom razgovoru, osoba za koju policija i tužilaštvo navode da je Andrić, žali da kasni sa vraćanjem novca i još dodaje da je "ostao i bez robe i bez para".

Tokom vožnje Andrić je, kako se tvrdi u spisima, poslao glasovnu poruku Belivuku:

- Izvini brate, dođe mi krivo i emotivno, emotivno mi teško. Izvini što te opterećujem, brate, u ovom trenutku, biću kratak, previše sam mu dozvolio. Sve pare su stajale kod njega, spisak kod njega, sve. Ja sam platio 4.000 evra, dao sam 200 evra Struji. Da li je problem, brate, da pokušam do petka da skupim 3.000 evra, u petak da podignem novu turu, ako ne skupim 3.000? Jel nije problem, brate, da skupim 2.000 i da podignem novu turi i onda ostaje dug 2.200 evra.Molim te, brate, izvini što ti se obraćam ovako, što sam u ovakvoj aituaciji, Bog mi je svedok da nije moja greška.

U nastavku dokaznog postupka prikazane su i fotografije Veljka i Bojane Belivuk sa bračnim parom iz Loznice - Vladom Georgijevim i Slađanom Sekulić, koje su nastale u nekim restoranima. Takođe, prikazane su fotografije njih četvoro iz Tršića, gde optuženi Lozničani imaju vikendicu. Navodno, kuća je kupljena za potrebe kriminalne grupe.

Sud je juče, takođe, odlučio da se kao dokazi ne mogu koristiti prisluškivani razgovori, koje je Marko Andrić obavljao u stanu u kom je živeo do hapšenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)