MUŽ SESTRE UKI KJU DELIMIČNO PRIZNAJE NASILJE NAD ŽENOM: Sara danas nije došla u sud - i dalje se plaši za svoju bezbednost

J.D.Lj.

02. 11. 2023. u 14:31

PRIPREMNO ročište Damjanu H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici u septembru prošle godine, u porodičnom stanu, prilikom kojeg je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21), sestru poznate tiktokerke Uki Kju, upravo se završilo u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

МУЖ СЕСТРЕ УКИ КЈУ ДЕЛИМИЧНО ПРИЗНАЈЕ НАСИЉЕ НАД ЖЕНОМ: Сара данас није дошла у суд - и даље се плаши за своју безбедност

Foto: Privatna arhiva

Suđenje je obavljeno "iza zatvorenih vrata", ali kako saznajemo, na pripremnom ročištu danas, stranke u postupku izjasnile su se o optužnici i iznele predloge vezano za dalji tok suđenja.

Na pretresu se o optužnici izjasnio i Damjan H. koji je delimično priznao delo koje mu se stavlja na teret. On je, podsetimo, i u Tužilaštvu svojevremeno priznao da se posvađao sa Sarom, te da ju je malo jače gurnuo, ona je pala i povredila se u kupatilu. Negirao je, međutim, da ju je brutalno pretukao.

Sara je pak, posle incidenta, imala drugu priču, tvrdeći čak da je Damjan H. bio nasilan i nad njihovom bebom, za koju je, nezvanično, tražio i utvrđivanje očinstva.

Damjan i Sara su trenutno i u toku brakorazvodne parnice, a ceo slučaj vezano za incident u njihovom stanu obelodanila je i prijavila poznata tiktokerka Uki Kju, Sarina sestra.

Inače, Sara danas nije prisustvovala pretresu, jer za to nema zakonsku obavezu.

Ipak, na sledećem suđenju, koje će biti naknadno zakazano, ona će biti pozvana da da iskaz kao oštećena u ovom postupku.

Kako saznajemo, sestri tiktokerke to će pasti veoma teško, kako emotivno, ono tim pre jer se još uvek plaši bivšeg muža i mogućeg ponovnog nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)