MIKIN ADVOKAT OPOMENUT: Pauza da se smire strasti na suđenju Miroslavu Aleksiću

S.J.M.

19. 09. 2023. u 11:50

SUDIJA Zoran Božović odredio je pauzu od 15 minuta kako bi se smirile strasti u sudnici na suđenju Miroslavu Aleksiću, nakon što je izrekao opomenu njegovom advokatu Zoranu Jakovljeviću.

МИКИН АДВОКАТ ОПОМЕНУТ: Пауза да се смире страсти на суђењу Мирославу Алексићу

Foto: Z.J.Mačak

Jakovljević je pitao Milenu oko savetovanja sa advokatima za prijavu Mike Aleksića za seksualna zlostavljanja i sudija ga je opomenuo.

Došlo je do blage rasprave oko toga da li je bio u pitanju jedan ili više advokata. 

Jakovljević se bunio da ga sudija prekida, ometa u postavljanju pitanja, na šta je Božović rekao da postavlja konkretna pitanja i da će primeniti i ozbiljnije kazne koje mu zakon dozvoljava poput isključenja iz predemeta, jer je već više puta opominjan tokom postupka.

Jakovljević je nastavio da se buni i priča, pa je sudija odredio pauzu.

Inače, na pretresu, Milena Radulović je ostala pri iskazu datom u tužilaštvu i sada odgovara na pitanja branioca.

Foto: Z.J.Mačak

Prethodno je sudija odbio Jakovljevićev predlog da ona ponovi svoj iskaz radi principa nepoštednosti, jer sudsko veće nije bilo tad u tužilaštvu.

Milena je rekla da ne postoji scenario o ovom slučaju koji je pisala i da je to novinarski spin. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!