NESREĆA KOJA JE POTRESLA JUG SRBIJE: Poginule dve devojke - počelo pripremno ročište, suđenje u februaru

J. S.

12. 12. 2022. u 16:24

U VIŠEM sudu U Vranju u danas je održano pripremno ročište u slučaju suđenja za saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dve devojke iz Predejana.

НЕСРЕЋА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСЛА ЈУГ СРБИЈЕ: Погинуле две девојке - почело припремно рочиште, суђење у фебруару

Foto: J.S.

Glavni petres zakan je kako je Novostima potvrđeno u Višem sudu za 9.februar sledeće godine. Pred Višim sudom u Vranju sudiće se A.S. koja je bila za volanom automobila tog kobnog jutra 29. Januara ove godine, kada su dve devojke poginule a ona i još jedna

Nesreća koja je potresla jug Srbije dogodila se na magistralnom putu Vladičin Han - Leskovac, oko 4 sata ujutru, kada je auto  kojim je upravljala A.S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu. Tela stradalih, Anđele Milovanović i Katarine Petković, pronađena su u ledenoj Južnoj Moravi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!