PROVALIO KOD KOMŠINICE I UDARAO JE DO SMRTI: Meštanin Turije nepravosnažno osuđen na 20 godina zatvora

Lj.P.

10. 11. 2022. u 19:03

MEŠTANIN Turije Z.Z. je danas nepravosnažnom presudom Višeg suda u Somboru oglašen krivim za teško ubistvo i osuđen na 20 godina zatvora.

ПРОВАЛИО КОД КОМШИНИЦЕ И УДАРАО ЈЕ ДО СМРТИ: Мештанин Турије неправоснажно осуђен на 20 година затвора

Foto: Piksabej

U tu kaznu mu se, kako predočava Manela Operta Podunavac, portparol Višeg suda u Somboru, uračunava i vreme provedeno u pritvoru, počev od 20. marta prošle godine.

Ovaj tridesetogodišnjak se tereti da je marta prošle godine provalio u kuću komšinice M.P. (80) i zadao joj više udaraca u predelu glave, nanevši joj teške povrede tupim predmetom, od kojih je nesrećna žena preminula. On je, kako se sumnja, u noći između 18. I 19. marta 2021. godine, razbio staklo na prozoru osamdesetogodišnje žene i provalio u kuću komšinice koja je živela sama, verovatno s namerom da je opljačka.

Misleći da starica spava počeo je da je udara  po glavi, nanevši joj teške povrede zbog kojh je prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Novom Sadu, gde je nedugo zatim podlegla.

Z.Z. se najpre teretio za pokušaj teškog  ubistva, usled smrti oštećene, krivično delo je preinačeno u teško ubistvo. Na početku glavnog pretresa održanog 22. februara, on se, kako saznajemo, branio ćutanjem.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije