SUĐENJE ZA UBISTVO BORIVOJA SIMOVIĆA NA SENJAKU: Svedok ništa nije video u dvorištu

S. J. M.

29. 03. 2022. u 12:15

NA suđenju Igoru Vreviću, Aleksandru Nikoliću i Milošu Mišljenu u Višem sudu u Beogradu, zbog ubistva Borivoja Simovića, svedočio je Dušan Bogdanović u čije dvorište na Senjaku se teško ranjeni Simović sklonio i odakle je odvezen u Urgentni centar, gde je preminuo.

СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО БОРИВОЈА СИМОВИЋА НА СЕЊАКУ: Сведок ништа није видео у дворишту

Policija našla deset čaura i pištolj / Foto D. Milovanović

On je rekao da se iz škole zna sa Vrevićem i Nikolićem, ali i Borivojevom sestrom Marinom, kao i da je već bio legao da spava kada je začuo buku napolju, policijsku rotaciju i onda video svetla. Naveo je da je izašao u dvorište, ali osim policije i komšija, koji su se okupili, ništa drugo nije video - ni da je neko povređen, ni da leži, ni da mu pružaju pomoć.

- Policajac mi je rekao da je neko ubijen, a tek sutra sam saznao da je to Borivoje Simović - kazao je svedok. - To veče mi se učinilo kao da sam čuo pucnjavu, ali nisam obraćao pažnju, jer bude tu u kraju slavlja.

Advokat Branislav Bogdanović, branilac Aleksandra Nikolića, prokomentarisao je da je ovaj svedok, kojeg je, inače, predložila odbrana, policiji posle uviđaja ispričao nešto drugo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati