BELIVUKOVA GRUPA OSUMNJIČENA ZA JOŠ JEDNO UBISTVO: Naložena istraga za ubistvo Gorana Mihajlovića iz 2019.

Novosti online

02. 02. 2022. u 12:38

TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal pokrenulo je novu istragu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Vlade Draganića, Miloša Budimira i Nikole Spasojevića zbog sumnje da su 1. aprila 2019. godine ubili Gorana Mihajlovića.

БЕЛИВУКОВА ГРУПА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ЈОШ ЈЕДНО УБИСТВО: Наложена истрага за убиство Горана Михајловића из 2019.

Foto Arhiva

Naredba o sporovođenju istrage protiv njih doneta je 1. februara 2022. zbog krivičnog dela teško ubistvo, saopštilo je tužilaštvo.

Belivuk i ostali već su optuženi za pet ubistava, a za šesto se vodi istraga.

Svi su u pritvoru i čekaju početak suđenja.

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal u septembru prošle godine prikupilo je dokaze za osnovanu sumnju da su dvojicu mladića, čiji je nestanak prijavljen, Gorana Mihajlovića (22) i Nikolu Mitića (33), namamili i ubili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

BONUS VIDEO:

RITOPEK - Policija ponovo istražuje kuću Veljka Belivuka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)