PONOVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO ISPRED "NANE": Svedok ispričao - Savković i njegovi momci napadali goste i lomili po klubu

S. J. M.

20. 12. 2021. u 17:50

NA ponovljenom suđenju Nedeljku Grboviću, optuženom za ubistvo Aleksandra Savkovića i ranjavanje Adija Isenovića pre četiri godine ispred kluba "Nana" danas je u Višem sudu u Beogradu svedočio Stevan Dukić, prvobitno optužen za učestvovanje u tuči, koja je prethodila ubistvu, ali je pravosnažno oslobođen.

ПОНОВЉЕНО СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО ИСПРЕД НАНЕ: Сведок испричао - Савковић и његови момци нападали госте и ломили по клубу

Foto: V. Danilov

On je ispričao da je te noći u klub došao oko četiri ujutru.

- Savković i njegovi momci su počeli da napadaju druge goste i lome po klubu, bacaju čaše i flaše, pa smo ih Nedeljko Grbović, Stefan Šapurić, Miloš Tančev i ja smo ih izgurali napolje. Video sam kako je Savković na izlaznim vratima sa leđa tri puta udario Grbovića u glavu. Kad sam izašao napolje, mene je nešto udarilo u glavu i pao sam. Ležao sam ošamućen i nisam se pomerao. Ustao sam kad se sve završilo i otišao - ispričao je Dukić.

On se ne seća da li je čuo pucnjeve, niti ikakvih detalja pre nego što je pao, šta je ko kome rekao ili uradio tokom sukoba u klubu, pa čak ni toga da je Grbović bio šef obezbeđenja u "Nani", u koju je Dukić, kako je sam rekao, često svraćao i imao dogovor sa menadžerom da dovodi goste i za to dobije procenat.

- Savković je stalno pravio probleme. Nedelju dana ranije je u "Nanu" dolazio sa "škorpionom" i pretio da će nas sve pobiti. Posle se smirio i otišao - kazao je u sudu Dukić.

Grbović je, inače, pre godinu dana prvostepeno bio osuđen na 13 godina zatvora za ubistvo Savkovića, ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i naložio novo suđenje.

Foto privatna arhiva

Otac ubijenog Aleksandra: Svi svedoci lagali

PREDRAG Savković, otac ubijenog Aleksandra posle suđenja nam je rekao da su svi svedoci u postupku lagali:

- Voleo bih da čujem istinu o ubistvu mog sina. Dolazio sam na svaki pretres, ali nisam doznao šta se stvarno desilo. Ovaj današnji svedok je rekao da je Savković svaki put pravio probleme. Ako je zaista bilo tako, zašto su ga onda puštali da uđe u klub? Očigledno su se dogovorili šta da kažu, da bi pokrili okrivljenog Grbovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)