PRIPREMNO ročište pred ponovni početak suđenja generalnom direktoru FK Crvena zvezda Zvezdanu Terziću odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 15. decembar, zbog izostanka Terzića.

Komentari (12)

nikola

13.11.2021. 09:10

Nije cirkus, nego sprdnja od države. A EU to vidi i zato traži da se pravosuđe menja i nikad neće popustiti. Pa nije li Drobnjak funkcioner iako mu se već više od 10 godina sudi. Ne znam koji je status krivične prijave protiv selektora fudbalske reprezentacije? Da li je to pravilo: protiv tebe pokrenu krivični postupak i onda te postave na jedno od najviših i najodgovornijih fukncija u zemlji Srbiji? E toga nema u EU!

Miloš

13.11.2021. 10:26

Još koje odlaganje da se dogodi i predmet će da zastari i čovek postade slobodan ni kriv ni duzan sa svim tim milionima. To može samo u Srbiji i posle se ljudi pitaju što nas niko ne voli u svetu, korupcija i kriminal do guše.

Muki

13.11.2021. 12:37

Pa malo je 11 god sudjenja. Cekajte jos od prilike tolko da covek zavrsi sa obezbedjivanjem jos tri kolena u napred,dok ce obican svet u bajbokanu po kratkom postupku jer nije platio struju i komunalije jedan mesec. Ovi zakoni su isti za sve ili su mozda jedni za elitu punu para a drugi za obicne koji se dovijaju od meseca do meseca. Zivela Srbija.