BAHATOSTI NEMA KRAJA: Vozio 231 km/h na mestu gde je dozvoljeno 120

Tanjug

02. 05. 2021. u 17:07

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu su u noći između subote i nedelje zaustavili tri vozača koji su zadržani jer su upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i pod dejstvom alkohola ili droge.

БАХАТОСТИ НЕМА КРАЈА: Возио 231 км/х на месту где је дозвољено 120

Foto: V. Danilov

Policija je noćas iz saobracaja isključila vozača (21) koji je u Zemunu upravljao brzinom od 231,7 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 120 kilometara na čas, preneo je sajt MUP-a.

Na Novom Beogradu zaustavljen je vozac (21) koji je vozio "mercedes" brzinom od 128,6 kilometara na sat, gde je ograničenje 80 kilometara na sat, a testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom kanabisa.

Na auto-putu je iz saobraćaja isključen muškarac (31) koji je vozio "golf" brzinom od 117 kilometara na sat, a na mestu gde je dozvoljeno 80 kilometara na sat, i sa 1,27 promila alkohola u organizmu, kao i pod dejstvom kanabisa.

Trojici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju beogradske policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar