NA BICIKLU SA 2,42 PROMILA ALKOHOLA: U Južnobačkom okrugu prošlog vikenda otkriven 881 saobraćajni prekršaj

Lj.P.

29. 03. 2021. u 15:27

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je za vikend, na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 881 prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

НА БИЦИКЛУ СА 2,42 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу прошлог викенда откривен 881 саобраћајни прекршај

Ilustracija / Foto D. N.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 36 vozača i devet vozila, a zadržano je  ukupno 10 vozača. Od sedam vozača, zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan meštanin Tovariševa  tereti se za prekršaj nasilničke vožnje,  jer je vozio bicikl sa 2,42 promila  alkohola u organizmu. Tri vozača zadržana su zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

U periodu od 26. do 28. marta, na području Južnobačkog okruga dogodilo  se 14 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna  osoba teško, a šest je  lakše povređeno.
U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se šest saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)