POVREĐENI DEČACI: Burna noć u Beogradu - Saobraćajna nesreća u Zemunu, požar u Tadeuša Košćuška

Tanjug

22. 03. 2024. u 07:12

U SAOBRAĆAJNOJ nezgodi u Glavnoj ulici u Zemunu kod broja 8 lakše su povređena dva dečaka starosti 11 i 16 godina, kojima su povrede sanirane na licu mesta, i muškarac star 61 godinu, koji je upućen da se javi na pregled u Zemunsku bolnicu.

ПОВРЕЂЕНИ ДЕЧАЦИ: Бурна ноћ у Београду - Саобраћајна несрећа у Земуну, пожар у Тадеуша Кошћушка

Foto: M.Stevanović

Do saobraćajne nezgode je došlo sinoć u 19.12 časova.

Ekipe Hitne pomoći su sinoć u 23.50 upućene na mesto požara koji je izbio u Ulici Tadeuša Košćuška, ali nije bilo povređenih.

Tokom protekle noći 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 78 puta, a od toga je devet intervencija obavljeno na javnim mestima. Najviše su se javljali za pomoć hronični bolesnici - astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

BONUS VIDEO:

NAVIKA JE ČUDO: Mogu da ukradem ali ne mogu da odgovaram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024