MLADIĆ SE NAMERNO ZAKUCAO U ZID?! Nesreća u Jarčujku izazvala mnogo bure i polemike u gradu na Ibru

G. ĆIROVIĆ

08. 02. 2024. u 16:13

Saobraćajna nesreća koji se dogodila u jutros, oko 3 sata, u kraljevačkom naselju Jarčujak u kojoj je poginuo mladić L.V. (21) iz Kraljeva, izazvala je mnogo bure i polemike u gradu na Ibru.

МЛАДИЋ СЕ НАМЕРНО ЗАКУЦАО У ЗИД?! Несрећа у Јарчујку изазвала много буре и полемике у граду на Ибру

G.Šljivić

Prve pretpostavke o uzrocima ove nesreće govorile su da je mladić iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad „folksvagen polom“ kojim je upravljao iz Čačka prema Kraljevu i snažno udario u zid objekta sa suprotne strane puta. Nešto kasnije na društvenim mrežama počele su da kruže objave da se on, pri velikoj brzini, možda i „namerno zakucao u zid kako bi izazvao nesreću jer je prethodno bio žrtva nasilja na internetu“, što još niko nije potvrdio.

G.Šljivić

 

Kako nezvanično saznajemo, i na osnovu čaršijskih priča, na ovaj potez nastradali mladić se navodno odlučio jer nije mogao da podnese to što je na društvenim mrežama objavljena njegova fotografija kao napasnika koji je u Kraljevu minulih dana na ulici presretao i uznemiravao svoje sugrađanke. To su ubrzo demantovli njegovi roditelji i rođaci ističući da su pitanju laži i da protiv njega ne postoji nikakva krivična prijava.

G.Šljivić

 

Od zadobijenih povreda, mladić je preminuo na mestu udesa. A, pod kojim okolnostima se ova nesreća dogodila biće, najverovatnije, poznato nakon istrage koja je u toku i obdukcije koju je naložio Viši javni tužilac u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?