POTRESNE REČI OCA DUŠKA KOJI JE KRENUO NA PLIVANJE, PA POGINUO: "Meni sada više ništa nije važno..." (FOTO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 10:30

"NAJTEŽE je u životu kad izgubiš svoje dete..." reči su Živorada Đorđevića, oca mladića Duška Đorđevića zvanog Moša iz Velikog Gradišta koji je poginuo prekjuče kada je krenuo da pliva za Časni krst.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ОЦА ДУШКА КОЈИ ЈЕ КРЕНУО НА ПЛИВАЊЕ, ПА ПОГИНУО: Мени сада више ништа није важно... (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Nesreća se dogodila prekjuče ujutru oko 8.40 u selu Ostrvo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta, kada je Đorđević krenuo da pliva za Časni krst.

Navodno, do nesreće je došlo kada je vozač, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu, zbog čega je završio u reci.

Potresne poruke objavio na Fejsbuku

Njegov otac, Živorad, od sina se oprostio i na društvenim mrežama.

- Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama, a nama večno da tugujemo do kraja mog života i moje bube i naše familije. Najteže u ovom životu kada izgubiš svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka? Neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata i nadam se da ćemo se skoro videti. Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem i eto me kod tebe, jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša - napisao je neutešni Živorad Đorđević.

On je potom objavio i pesmu koju pevaju pevači Aca Pejović i Željko Joksimović u filmu "Toma" pod nazivom "Što te nema."

Živorad je svoje prijatelje na Fejsbuku obavestio i o tome kada će svog sina ispratiti na večni počinak.

- 21. januara u 13 sati biće sahrana mog sina Đorđević Duška Moše - napisao je on.

Preminuo usled utapanja

Podsetimo, obdukcija poginulog Duška Đorđevića pokazala je da je smrt nastupila prilikom utapanja.

On navodno na telu nije imao nijednu povredu.

Njegov prijatelj prilikom nesreće nije povređen, ali je dobio hipotermiju i nalazi se u požarevačkoj bolnici.

Sumnja se da su mladići kobnog dana žurili ka Velikom Gradištu nakon što su odvezli prijatelja u susedno mestu, i to navodno zbog želje Đorđevića da stigne na vreme kako bi plivao za Časni krst, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: PACIJENTI NAKON TROVANjA LEPKOM BIĆE PUŠTENI NA KUĆNO LEČENjE V.D.Direktor ZC Aleksinac za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!