„NOVOSTI“ SAZNAJU: Vozaču "punta" određeno zadržavanje posle saobraćajne nesreće u Veterniku u kojoj je poginuo maloletni motociklista

Lj.P.

27. 12. 2023. u 13:00

VOZAČU „fijat punta“, dvadesetšestogodišnjaku iz Novog Sada, osumnjičenom da je skrivio saobraćajnu nesreću u Veterniku u utorak uveče, u kojoj je poginuo šesnaestogodišnji I. N. iz tog mesta, prema saznanjima „Novosti“, određeno je zadržavanje do 48 sati. On se sumnjiči za teško delo protiv javnog saobraćaja.

„НОВОСТИ“ САЗНАЈУ: Возачу пунта одређено задржавање после саобраћајне несреће у Ветернику у којој је погинуо малолетни мотоциклиста

CK Požarevac

Nesreća se dogodila u utorak uveče oko 21.30 sati u Veterniku, kada se, prema dosadašnjim informacija, vozač „punta“ nije zaustavio na znak „stop“ i ustupio prvenstvo prolaza maloletnom motociklisti. Motociklista se kretao iz pravca Novosadskog puta ka Avalskoj ulici i vozio je po propisima, a motor je bio odgovarajuće kubikaže.

„Punto“ je, kako saznajemo, izleteo i udario u motocikl, usled čega je šesnaestogodišnjak izleteo sa kolovoza i udario u ogradu. Maloletni motociklista je imao zaštitnu kacigu na glavi i potrebnu opremu, a vozio je sa probnom dozvolom, u vreme kada mu je to dozvoljeno.

Alkotestiranjem je utvrđeno da vozač automobila nije imao alkohola.

Na društvenim mrežama prijatelji nesrećno nastradalog motocikliste se u neverici opraštaju od njega.

BONUS VIDEO:

POLICAJAC VLADIMIR ZA "NOVOSTI": Udarali su me metalnom šipkom, nisam se povukao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)